BabyBjorn Miracle Draagzak

In september zal er nieuwe BabyBjorn draagzak in de babyspeciaalzaken liggen. Het zal de BabyBjorn Miracle draagzak zijn. Deze nieuwe draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 maanden erna. De BabyBjorn Miracle is een combinatie tussen de standaard buikdrager en de comfort buikdrager van BabyBjorn.

De Draagzak Miracle is zo ontworpen dat hij perfect bij uw baby past vanaf de eerste dag, zonder kussen of extra inzetstuk. Het geheel nieuwe, flexibele en unieke ontwerp met royaal gewatteerde, afstelbare tailleband, comfortabele ruggensteun en brede schouderbanden maakt verschillende manieren van dragen mogelijk. Aan de voorzijde kunt u de draagzak afstellen om het gewicht van uw kind naar wens te verdelen over uw taille, heupen en schouders.  De draagzak is ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen en af te stellen op de anatomische ontwikkeling van uw kind. Dat betekent dat hoofdje, nek en rug van de baby goed worden ondersteund en dat beentjes en heupen in de juiste positie worden gehouden.

Als de nekspieren van de baby sterk genoeg gegroeid zijn (rond de 4 maanden) en hij of zij er klaar voor is de wereld te leren kennen, kunt u uw kindje met het gezicht naar voren gaan dragen, zonder het veilige contact met uw lichaam op te hoeven geven. Voor de meeste kleintjes is het ontdekken van een opwindende wereld, terwijl ze met hun rug veilig tegen papa’s of mama’s borst rusten, een bron van veel plezier. Kinderartsen en psychologen bevestigen dat dit een natuurlijke ontwikkelingsfase is bij kinderen.

  

Voor iemand die nieuw is in deze wereld moet het verblijf in een draagzak knus en plezierig aanvoelen. Daarom bevinden de naden op de BabyBjorn Draagzak Miracle zich aan de buitenkant, zodat ze niet langs baby’s armpjes en beentjes kunnen schuren. De stof aan de binnenkant van de draagzak voelt heerlijk glad en zacht aan op de gevoelige babyhuid. Alle gebruikte materialen zijn getest en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen, en voldoen aan de eisen van de Oeko-Tex Standaard 100 klasse 1 voor babyproducten.

De BabyBjorn Miracle zal verkrijgbaar zijn in twee kleuren combinaties, namelijk zwart-zilver en zwart-paars. Wat de prijs zal zijn is nog niet geheel duidelijk. Zodra wij deze weten zullen we dat melden. De Draagzak Miracle zal beschikbaar zijn bij de betere babyspeciaalzaak.

 

 

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!