Extra veel speelruimte

Speelkleden/boxkleden zijn er in overvloed. Vaak is een speelkleed een vierkant kleed van cica 90 x 90 cm. Toch zien we bij de speelkleden een verandering plaats vinden. Steeds meer leverancier bereiden hun assortiment speelkleden uit, met extra grote kleden.  

Je kind kan op een dergelijk kleed net wat meer spelen want er is voldoende ruimte om te draaien en te kruipen. Zo heeft Tiny Love hun collectie ook met een dergelijk kleed vergroot.  

Tiny Love Super Mat

Tiny Love Super Mat speelkleed

De Tiny Love Super Mat is een extra groot speelkeed met de afmetingen van 150 x 100 cm . Met de verschillende texturen en materialen is dit speelkleed een ware ontdekking voor je kind. Het kleed is voorzien van handvaten zodat het makkelijk meegenomen kan worden als je weg gaat, want het speelkleed kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De veel speeltjes waaronder ook een spiegel zorgen voor veel speel plezier. Meer informatie over de TinyLove Super Mat  

Taf Toys speelkleden

Taf Toys heeft al langere tijd speelkleden die een afwijkend formaat hebben. Wij hebben de Taf Toys speelkleden van 100 x 150 cm voor je bij elkaar gezocht. De verschillen zitten hierbij vaak in de uitvoering van het speelkleed of extra opties, zoals een Gym. De prijzen kunnen hierdoor verschillen.  

Taf Toys 2 in 1 Smart Gym

Taf Toys 2 in 1 Smart Gym

De 2 in 1 Smart Gym is een speelmat en Smart Gym in één. De afmeting is 100 x 150 cm. De meegeleverde Gym (speelboog) kan natuurlijk verwijderd worden. Deze kleurrijke mat bevat ook verschillende speeltje waaronder een spiegeltje, plastic ringen en geluidjes, om je kind aan te moedigen om te spelen. Ook de speelboog is voorzien van speeltjes met geluid. Meer informatie over de Smart 2 in 1 Gym.  

Taf Toys Curiosity Gym Speelkleed

Taf Toys Curiosity Gym Speelkleed

Taf Toys Curiosity Gym is een “luxere” uitvoering van de eerder genoemde Smart 2 in 1 Gym. Zo heeft de Taf Toys Curiosity Gym wat meer speeltjes aan de bogen hangen en is dit speelkleed voorzien van een “kussen” om je kind tussen of tegen te leggen. Uiteraard is dit speelkleed ook voorzien van speeltjes in het kleed zelf (speigeltje, knispergeluiden,plastic ringen). Meer informatie

Taf Toys Picnic Mat

Dan zijn er nog de speelkleden van Taf Toys zonder speelboog. Zo is daar de Picnic Mat die extra extra groot is met zijn 155 x 120 cm. Dit is een eenvoudige mat een waterbestendige onderkant en dus zeer goed gebruikt kan worden zoals de naam het al zegt tijdens een heerlijk zomerse picnic. Deze mat bevat geen speeltjes. Meer informatie over de Taf Toys Picnic Mat

Dan hebben bijna twee soortgelijke speelkleden die tevens te vergelijken zijn met de Tiny Love Super Mat. De Big Mat of Touch Mat zijn bijna gelijk en zoals alle andere speelkleden bevatten beide ook weer voldoende uitdagingen voor je kind.

Taf Toys Big Mat

Taf Toys Big MatTaf Toys Touch Mat

Meer informatie over de Big Mat en Touch Mat.

Taf Toys Touch Mat

Taf Toys Touch Mat

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!