Kid Basix babyartikelen

Met de simpele filosofie “Maak het leven van een kind beter” heeft Kid Basix een aantal babyartikelen gemaakt die voldoen aan de hedendaagse eisen. Bij Kid Basix denkt men aan het milieu en aan onze kinderen.

Het is algemeen bekend en gedocumenteerd dat Bisphenol A (BPA) niet gezond is. De babyproukten van Kid Basix zijn 100% BPA vrij. Ze zijn namelijk allemaal gemaakt van RVS (stainless steel).

kid basix collectie

kid basix collectie

De Safe Starter babyfles elimineert de gevaren van glas en kunststof flessen. Geen zorgen over giftige chemische stoffen die in het voedsel van de baby komen. Ook hoef je je geen zorgen over gebroken glas op de keukenvloer als deze fles toevallig op de grond valt. Dit omdat de fles is voorzien van een siliconen hoes waardoor deze fles wordt beschermt tegen deuken. Tevens werkt deze hoes ook isolerend, de melk van uw baby zal hier vele malen langer in warm blijven het vorm een isolerende laag voor de fles.

Naast de babyflessen (150 ml en 265 ml) heeft Kid Basic ook drinkflessen voor de wat ouder kinderen, de Safe Sippy 2 en de Safe sporter.
Ga naar Babyplezier om de gehele collectie te bekijken van Kid Basic.

 

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!