Lodger verovert harten

Lodger Wrapper Heart & Star

Lodger Wrapper Heart & Star

Met de Heart & Star collectie laat Lodger deze winter harten sneller kloppen. Deze sprankelende Lodger collectie bestaat uit drie Wrappers en twee Shelters. Het speciale van deze Lodger Hearts & Star lijn is de mooie reliëf fleece met harten of sterren. Zowel de binnen- als buitenkant heeft als bijzonder accent een geborduurde tekst. Op de harten Wrapper en Shelter: “You are my precious heart” en op de sterren: “You are my lucky star”.

Wrapper

De nieuwe Wrapper Hearts & Staris gemaakt van superzachte fleece en verkrijgbaar in drie kleuren: Buffalo (beige/bruin), Canton (turkoois) en Shock (zuurstokroze). Zoals u  van Lodger gewend bent, heeft ook de Wrapper een mooi detail: aan de buitenkant een piping van jadegroen met witte stipjes.

Lodger Shelter

Lodger Shelter

ShelterDe nieuwe Lodger Hearts & Star Shelter is verkrijgbaar in twee neutrale kleuren: Buffalo (beige/bruin, gevoerd met roze fleece) en Rabbit (grijs, gevoerd met blauwe fleece). Net als de Wrapper heeft de Shelter een reliëf fleece van harten of sterren.
 De adviesverkoopprijs voor de Shelter is € 69,90 en voor de Wrapper € 65,90. De Wrapper is leverbaar vanaf eind december en de Shelter is leverbaar vanaf januari.

Lodger prodocten zijn oa verkrijgbaar bij:

Bron: Lodger

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!