Nieuwe BabyBjorn babyartikelen

BabyBjorn bestaat dit jaar 50 jaar, dit jaar zal dan ook in het teken staan van de 50ste verjaardag van BABYBJÖRN. En dat willen ze groots vieren. De babyartikelen van BabyBjorn zorgen ervoor dat het dagelijks leven van u en uw klein kind eenvoudiger en aangenamer zijn.

Al sinds 1961 is dat het doel van BabyBjorn. Het motto is “Blije baby, blije ouders”.

De verjaardag laat BabyBjorn niet ongemerkt voorbij gaan. Op verschillende wijze willen zij u als consument betrekken bij deze verjaardag.

Zo hebben ze reeds de fotowedstrijd “BabyBjorn Stylish dad” opgestart waarmee een hoofdprijs van 500 euro te winnen is. Via Facebook bestaat de mogelijkheid om kans te maken op een “goude uitvoering van het Pienter Potje“. Dit potje zal niet verkrijgbaar zijn in de winkels. Er zal nog wel meer komen, over een van deze nieuwtjes is hieronder reeds meer te lezen.

Nieuw

Wij zouden geen Babynieuwtjes heten als wij niet echt het laatste nieuws zouden weten. Op dit moment hebben wij reeds foto’s gezien van de nieuwe kleurtjes draagzak en babysitter, die speciaal ter gelegenheid van deze verjaardag uitkomen. De babysitter en buikdrager zijn geheel in stijl, beide zijn straks verkrijgbaar in 3 nieuwe kleurtjes. Hoewel de foto’s niet 100% zijn, geven zij een goede indruk.

Wij zijn hier zeer enthosiast over deze nieuwe artikelen en vinden ze geweldig, de draagzak en wipper zijn een mooie aanvulling van de collectie en voor de kleurtjes die eruit gaan.

Nieuwe babyartikelen Babybjorn

Nieuwe babyartikelen Babybjorn

Nieuwe Buikdrager en Babysitter

Nieuwe Buikdrager en Babysitter

Zodra wij meer weten over deze babyartikelen zoals prijs en beschikbaarheid zullen wij deze bekend maken.

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!