Nieuwe collectie Lodger

Lodger verwelkomt het voorjaar met een nieuw product, de Baby Dreamer. Tevens zijn de collecties van de populaire Wrapper cotton en Bubbler uitgebreid met nieuwe designs.

Lodger Babydreamers

Lodger Babydreamers

Baby Dreamer
De Baby Dreamer is een 100% katoenen deken voor in de wieg of kinderwagen. De Baby Dreamer is 75 x 100 cm groot en gemaakt van gebreid katoen. Een gebreide stof heeft door de open structuur een goede luchtdoorlaatbaarheid, die ervoor zorgt dat de stof ademt en transpiratievocht wordt afgevoerd.  Naast een supertrendy Tough Denim variant is de Baby Dreamer ook verkrijgbaar in de kleuren Coal (antracietgrijs), Titan (turkoois) en Peony (lichtroze). De adviesprijs is € 24,90.

Lodger Wrapper

Lodger Wrapper

Wrapper Cotton
Speciaal voor de eerste weken met je pasgeboren baby ontwikkelde Lodger de Wrapper Cotton. De Wrapper is een inwikkeldeken met een uniek ontworpen capuchon voor extra comfort en behoud van lichaamswarmte van je baby. Je creëert de capuchon door het aantrekken van koorden, die je vervolgens veilig opbergt in met klittenband afsluitbare zakjes. Behalve als inwikkeldeken kan de Wrapper ook gebruikt worden als speelkleed in de box. Er zijn twee nieuwe kleuren: Coal (antracietgrijs) en Titan (turkoois). De adviesprijs is € 44,90.

Lodger Bubbler

Lodger Bubbler

Bubbler
Ook de Bubbler collectie is uitgebreid met vier nieuwe kleuren: Coal (antracietgrijs), Titan (turkoois), Dinosaur (groen) en Peony (lichtroze). De Bubbler  is een tweezijdige badcape van katoen om je kind af te drogen en warm te houden. De capuchon is niet opgestikt, maar één geheel met de badcape waardoor je deze in een handomdraai aan twee zijden kunt gebruiken. De Bubbler is gemaakt van heerlijk zachte badstof met speelse ingebreide patronen. Door het ruime formaat kun je hem extra lang gebruiken. De adviesprijs is € 27,90.

Deze producten zullen verkrijgbaar zijn bij de betere babywinkels zoals:

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!