Nuna Leaf nieuw demensie wipstoeltje

nuna_leafNa de lancering van de BUGGY en HIGH CHAIR, introduceert Nuna de LEAF. Met zijn zachte schommelende beweging brengt de LEAF een nieuwe dimensie aan het bekende wipstoeltje voor baby’s. De LEAF is ontworpen om je baby te kalmeren en te laten ontspannen. Nuna LEAF zorgt voor een unieke en natuurlijke schommelende beweging. Met slechts een klein duwtje creëer je een relaxte beweging die natuurlijker voelt dan het schommelen in de bekende wipstoeltjes.

De Nuna LEAF is veilig en makkelijk in gebruik. Het stijlvolle design is ook een toevoeging aan je interieur. DeNuna LEAF is niet alleen mooi, maar draagt ook bij aan een betere leefomgeving omdat hij is gemaakt van 100% organisch katoen.

Met een kleine in huis, is er niets wat aan vlekken ontkomt. Geen probleem met de LEAF! De uitneembare binnenkant is wasbaar, wat zorgt voor minder schoonmaken en meer quality time met je kind. De LEAF heeft een 3-punts verstelbaar tuigje met sluiting. Daarbij is de LEAF ook nog eens met gemak te demonteren om te vervoeren of op te slaan.

Verkrijgbaar in drie kleuren: Birch, Cinder, Twilight

Geschikt vanaf geboorte tot 15 kg

Verkrijgbaar in de winkels vanaf half januari 2010 ondermeer bij

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!