Ouders & Kids Fair op 16 t/m 18 april

Ouders & Kids Fair

Ouders & Kids Fair

 In het voorjaar van 2010, op 16, 17 en 18 april, staat de beurshal van Expo Rijswijk in het teken van zwangerschap, ouderschap, opvoeding en verzorging van uw kind. Tijdens een bezoek aan de Ouders & Kids Fair waar ca. 100 bedrijven en instanties zich presenteren, kunt u laten  inspireren, maar ook informeren over bijvoorbeeld kraamzorg, bevalling of veiligheid in en om het huis. 

Drie dagen lang kunnen belangstellenden op de beurs terecht voor informatie en producten voor ouder en hun baby, peuter of kleuter waaronder kinder- en positiekleding, kraamcadeaus, kinderwagens, babyvoeding, speelgoed, accessoires en andere hebbedingen. Maar ook voor moderne gezinsauto’s en natuurlijke producten voor de verzorging van ouder en kind kunnen bezoekers terecht op de Ouders & Kids Fair. Voordeeltjes zijn er zeker ook te halen: veel deelnemende bedrijven hebben speciale aanbiedingen voor de beursbezoekers. 

Naast informatie kunt u ook deelnemen aan de verschillende workshops die georganiseerd worden. Tijdens de Ouders & Kids Fair zal Emmeliek Boost van de Opvoeddesk een leuke interactieve presentatie geven waarbij u als bezoeker van de beurs kans kunt maken op haar nieuwste boek. 

Algemene informatie 

  • DatuM: 16, 17 en 18 april 2010
  • Locatie: Darling Market, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH)
  • Dagelijks geopenend van 10:00 tot 17:00 uur
  • Entree: Volwassenen:    € 8,-, Kinderen 3 t/m 11 jaar   € 3,- Kinderen t/m 2 jaar:  Gratis 

Voor meer informatie: www.oudersenkidsfair.nl of bel 070-3075900.

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!