Weleda puur natuur voor je baby

babyverzorging

babyverzorging

Omdat je het allerbeste wilt voor je baby kies je voor kwaliteit want vooral dat wat de natuur voortbrengt is in staat je baby optimaal te ondersteunen in zijn groei en ontwikkeling.  

Gezonde huid, blije baby
Een baby die lekker in zijn vel zit, groeit goed en ontwikkelt zich op een evenwichtige manier. Zijn huid vormt een grens tussen hem en de buitenwereld.

De huid van je baby is vier tot vijf keer dunner dan jouw huid!
En omdat de babyhuid erg teer en open is, is ze gevoelig voor de ingrediënten in verzorgingsproducten. Natuurlijke ingrediënten, zoals plantenextracten en -oliën, zijn net als wij gevormd door de natuur, en daarmee aan ons lichaam verwant. Hierdoor sluiten ze naadloos aan op de huid, die ze dan ook gemakkelijk opneemt, optimaal verzorgt en uitstekend verdraagt.

Calendula-producten uit Weleda Baby-lijn
Calendula (goudsbloem) vormt het hoofdbestanddeel van de babyverzorgingsproducten van Weleda vanwege haar milde, verzachtende en beschermende eigenschappen.  Als extract in crèmes heeft Calendula een verzachtende en zuiverende invloed op de huid. Calendula verrijkt de babyhuid met de warmte van de zon en bovendien verstevigt Calendula de vezels in de huid en stimuleert het de aanmaak van nieuwe cellen.

De weleda babyverzorgingsprodukten zijn oa verkrijgbaar bij:

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!