Woezel en Pip op vtmKzoom

Woezel en Pip

Woezel en Pip

Op 25 oktober 2010 maken Woezel en Pip hun Tv-debuut op de Nederlandse en Vlaamse tv via vtmKzoom. Woezel en Pipzijn twee hondjes die door wijlen gecreëerde zijn.

De animatiereeks is gebaseerd op de herkenbare Woezel en Pip thema’s die dichtbij de belevingswereld van kinderen staan: zoals vriendschap, spelen en delen. Dinand Woesthoff, getrouwd met Guusje en creatief de drijvende kracht achter Woezel en Pip, over de ontwikkeling van deze animatieserie: ‘We hebben lang moeten wachten tot de leukste hondjes naar de televisie kwamen. Een droom van Guus en van het hele team achter Woezel en Pip. Nu is het dus zo ver. In Nederland en België!  De hondjes zullen de kindjes meenemen op de leukste avonturen in de Tovertuin en ver daar buiten. Het is fantastisch om te zien hoe een droom Nederland langzaam aan het betoveren is.

 Met boekjes, theater, voorleesdagen, speelgoed en nu dus ook als televisieserie voor de kleintjes. Het unieke aan deze serie is dat de authentieke uitstraling van de hondjes volledig tot uiting komt maar wel anno 2010, met een frisheid en vernieuwing die ik nog niet in een 2d animatie gezien heb’, aldus Woesthoff.

Breng een een bezoekje aan vtmKzoom

bron: vtmkZoom

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!