Chillipeeps

De Chillipeeps is een handig babyproduct voor onderweg. Afgelopen Jongen gezinnen beurs werd het produkt daar aan de consument getoont. De reacties waren veel belovend en een veel gehoorde was dan ook “dat is handig”.

Wat is de Chillipeeps?

De Chillipeeps is een “losse” speen die speciaal is ontworpen om hem op (bijna) elke fles of pakje drinken te gebruiken. Op deze manier heb je altijd drinken voor je kind beschikbaar en ben je niet meer afhankelijk van je babyfles.

Je schroeft de Chillipeeps makkelijk op elke fles met schroefdop. Door het slimme ontwerp van de Chillipeeps past deze zowel op een fles met een brede, als smalle schroefdraad. Ook past de Chillipeeps zelfs op een pakje drinken. Met de losse adapter met schroefdraad schroef je de Chillipeeps makkelijk door de verpakking van het pakje drinken, zoals bijvoorbeeld een paje opvolgmelk of sap.

Standaard is de Chillipeeps voorzien van een 3-standenspeen. Maar deze is natuurlijk naar eigen wens te vervangen door een andere speen. Dit product is dus zeer handig (en dat gaven de mensen ook aan) als je onderweg bent. De Chillipeeps mag dus niet ontbreken in de babytas of auto, zo ben je er altijd zeker van dan je je kind drinken kunt geven.

De Chillipeeps direct bestellen >>

 

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!