Stokke Bounce ‘n’ Sleep

Stokke Bounce ‘n’ Sleep is een geheel nieuw concept, ontworpen om het dagelijkse samenleven met je baby te verbeteren. Niet meer haasten, snel met de dagelijkse dingen doen, voordat je baby merkt dat je niet in de buurt bent. Niet meer eindeloos controleren of je baby nog veilig slaapt in zijn babykamer.

Stokke Bounce ‘n’ Sleep is een combinatie van een wipstoel en bedje voor overdag. Je kiest de functie die past bij de behoefte van je baby.

Het concept: slapen en spelen dichtbij jou

Of je baby slaapt, speelt, honger heeft of moe is, de nieuwe Stokke Bounce ‘n’ Sleep past zich aan iedere behoefte van je baby aan. Met dit concept voelt je baby zich veilig en geborgen, het is altijd dicht bij jou.

In de wipstoel speel je met je baby wanneer het wakker is. Zodra het tijd is voor een dutje, laat je de leuning van de wipstoel heel eenvoudig in de slaapstand zakken, zonder daarbij de rust te verstoren van je baby. Of je tilt de wipstoel gemakkelijk in de wieg. Een rustige, ontspannen dag voor jou en je baby.

Wipstoel en wiegje voor je baby

Het dagritme van een baby is anders dan van ons. De eerste maanden van een pasgeboren baby zijn vaak een uitdaging voor de ouders.

Terwijl je in de keuken staat, kan je baby plotseling wakker worden en aandacht nodig hebben. Met Stokke Bounce ‘n’ Sleep is dit niet langer lastig.

Met de wipstoel en bedje voor overdag is de baby altijd dicht bij jou, geen gehaast van kamer naar kamer. Tijdens je lunch is je baby misschien toe aan een dutje. Geen probleem. Je tilt de wipstoel gemakkelijk in het bedje. Je baby kan veilig in slaap vallen, de overgang van wipstoel naar bedje is zacht en geruisloos.

De Stokke Bounce n Sleep zal vanaf juni 2011 verkrijgbaar zijn bij:

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!