Zwanger?

felicitas 250x250
Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is?

Vraag dan de GRATIS Felicitas Zwanger Box en Felicitas Baby Box aan.

Felicitas & gratis Boxen
Felicitas is een onderdeel van Jonge Gezinnen BV en verspreidt de Zwanger Box en Baby Box onder aanstaande en jonge moeders.
De Boxen zitten boordevol fantastische producten en speciale aanbiedingen waar je als (aanstaande) moeder echt iets aan hebt. Wat dacht je van leuke tijdschriften als Zwanger.nl, Kinderen, Ouders van Nu, Groter Groeien, Kek Mama en OOK, kortingsbonnen voor luiers, een speentje voor de baby, verzorgingsproducten en nog veel meer verrassingen!
Je Boxen afhalen
Heb je je aangemeld voor de GRATIS Felicitas Zwanger Box en Baby Box, dan ontvang je automatisch een bericht wanneer je eerst de Felicitas Zwanger Box op kunt halen bij een Etos- filiaal bij jou in de buurt. Na de geboorte van je baby ontvang je ook nog een ophaalkaart waarmee je de Felicitas Baby Box op kunt halen bij Etos.

Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? Vraag dan de GRATIS Felicitas Zwanger Box en Felicitas Baby Box aan. Felicitas & gratis BoxenFelicitas is een onderdeel van Jonge Gezinnen BV en verspreidt de Zwanger Box en Baby Box onder aanstaande en jonge moeders.
De Boxen zitten boordevol fantastische producten en speciale aanbiedingen waar je als (aanstaande) moeder echt iets aan hebt. Wat dacht je van leuke tijdschriften als Zwanger.nl, Kinderen, Ouders van Nu, Groter Groeien, Kek Mama en OOK, kortingsbonnen voor luiers, een speentje voor de baby, verzorgingsproducten en nog veel meer verrassingen!Je Boxen afhalenHeb je je aangemeld voor de GRATIS Felicitas Zwanger Box en Baby Box, dan ontvang je automatisch een bericht wanneer je eerst de Felicitas Zwanger Box op kunt halen bij een Etos- filiaal bij jou in de buurt. Na de geboorte van je baby ontvang je ook nog een ophaalkaart waarmee je de Felicitas Baby Box op kunt halen bij Etos.

Vraag de GRATIS Felicitas boxen aan

Lees ook:

Adverteren bij Daisycon

Geef uw mening

Vertel ons wat u denkt ...
en oh, als je wilt dat er een plaatje te zien is bij uw commentaar, haal dan even een gravatar!